Składniki:
dodaj do listy zakupowejSposób przyrządzania:
- Masło połącz z drobno posiekaną pietruszką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Przypraw solą i pieprzem.
- Rybę ułóż na blasze do pieczenia, przypraw solą i pieprzem. Na każdym kawałku ułóż porcję masła. Piecz ok. 10 min w temp. 180°C.
- Marchewki obierz, pokrój w ok. 4 cm kawałki, obgotuj przez 2 min w osolonej wodzie. Przełóż na patelnię z łyżką masła, duś kilka minut, podlej sokiem.
- Dodaj miód, gotuj aż sos zgęstnieje. Podawaj na ciepło z rybą.
Porcja dla 2 osób.
Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5