Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pstrąg z pietruszką i skórką cytrynową

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Cebulę drobno pokrój, natkę posiekaj, połącz, przypraw do smaku solą. Tak powstałą mieszanką nafaszeruj ryby. Pstrągi ułóż w naczyniu do zapiekania, przypraw solą i pieprzem, wierzch skrop oliwą, posyp skórką otartą z cytryny. Piecz ok. 25 min w temperaturze 180°C.
    2. Ziemniaki dokładnie umyj, ugotuj w „mundurkach”. Ugotowane pokrój w plastry, przypraw solą i pieprzem, usmaż na złoto na maśle. Podawaj z rybą.

    Porcja dla 2 osób

    Przepis przygotowała Agata Jędraszczak. 

     

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów