Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pstrąg z gremolatą

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Ziemniaki dokładnie umyj, osusz. Przekrój na połówki, skrop 2 łyżkami oliwy, przypraw solą i pieprzem, piecz do zezłocenia skórki w temp. 200°C.
    2. Przygotuj gremolatę:
    3. Natkę i czosnek drobno posiekaj, dodaj otartą skórkę z cytryny i 2 łyżki oliwy, wymieszaj.
    4. Rybę przypraw soląi pieprzem, usmaż na  złoto na oleju. Podawaj z pieczonymi ziemniakami, z dodatkiem gremolaty. Rybę można podaćz sałatką ze szpinaku i pomidorków koktajlowych.

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos