Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Kotleciki z mintaja

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Rybę rozmroź, drobno posiekaj lub grubo zmiel. Bułkę namoczw mleku.
    2. Mintaja dopraw solą i pieprzem, dodaj posiekany koperek, odciśniętą bułkę i 2 jajka. Dokładnie wymieszaj rękoma.
    3. Z rybnej masy uformuj klopsiki, każdy obtocz w mące, jajku i bułce tartej. Smaż na złoto na rozgrzanym oleju. 

    Porcja dla 4 osob.

    Przygotuj sałatkę:

    3 łyżki oliwy połącz z łyżką świeżo wyciśniętego soku z cytryny. Mieszankę sałat wymieszaj z dressingiem, przypraw do smaku. 

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    3 głosy