Kotleciki z mintaja - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Kotleciki z mintaja

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Rybę rozmroź, drobno posiekaj lub grubo zmiel. Bułkę namoczw mleku.
  2. Mintaja dopraw solą i pieprzem, dodaj posiekany koperek, odciśniętą bułkę i 2 jajka. Dokładnie wymieszaj rękoma.
  3. Z rybnej masy uformuj klopsiki, każdy obtocz w mące, jajku i bułce tartej. Smaż na złoto na rozgrzanym oleju. 

Porcja dla 4 osob.

Przygotuj sałatkę:

3 łyżki oliwy połącz z łyżką świeżo wyciśniętego soku z cytryny. Mieszankę sałat wymieszaj z dressingiem, przypraw do smaku. 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 głosy