Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Miruna w sosie śmietankowym z suszonymi pomidorami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na oliwie zeszklij drobno posiekaną cebulę. Rybę rozmroź.
  2. Do cebuli dodaj masło i mąkę, dokładnie rozmieszaj. Wlej mleko i śmietankę, gotuj do zgęstnienia sosu. Dodaj pokrojone w paseczki pomidory, dopraw do smaku.

Porcja dla 3 osób

Sos :

wlej do naczynia do zapiekania, ułóż na nim przyprawione solą i pieprzem filety ryby. Piecz ok. 15 min w temperaturze 200°C.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz