Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Miruna w sosie śmietankowym z suszonymi pomidorami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na oliwie zeszklij drobno posiekaną cebulę. Rybę rozmroź.
    2. Do cebuli dodaj masło i mąkę, dokładnie rozmieszaj. Wlej mleko i śmietankę, gotuj do zgęstnienia sosu. Dodaj pokrojone w paseczki pomidory, dopraw do smaku.

    Porcja dla 3 osób

    Sos :

    wlej do naczynia do zapiekania, ułóż na nim przyprawione solą i pieprzem filety ryby. Piecz ok. 15 min w temperaturze 200°C.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    2 głosy