Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pstrąg zapiekany z włoszczyzną

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na 2 łyżkach oliwy zeszklij drobno posiekaną cebulę.
  2. Do cebuli dodaj włoszczyznę pokrojoną w słupki, liść laurowy i ziele angielskie, duś kilka minut. Dodaj koncentrat, dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem.
  3. Rybę przypraw solą i pieprzem, ułóż w naczyniu do zapiekania na warzywach, skrop oliwą.Piecz ok. 20 min w temp. 180°C. Przed podaniem oczyść rybę ze skóry, podaj filety na warzywach.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz