Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pstrąg zapiekany z włoszczyzną

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na 2 łyżkach oliwy zeszklij drobno posiekaną cebulę.
    2. Do cebuli dodaj włoszczyznę pokrojoną w słupki, liść laurowy i ziele angielskie, duś kilka minut. Dodaj koncentrat, dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem.
    3. Rybę przypraw solą i pieprzem, ułóż w naczyniu do zapiekania na warzywach, skrop oliwą.Piecz ok. 20 min w temp. 180°C. Przed podaniem oczyść rybę ze skóry, podaj filety na warzywach.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów