Pstrąg zapiekany z włoszczyzną - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pstrąg zapiekany z włoszczyzną

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na 2 łyżkach oliwy zeszklij drobno posiekaną cebulę.
  2. Do cebuli dodaj włoszczyznę pokrojoną w słupki, liść laurowy i ziele angielskie, duś kilka minut. Dodaj koncentrat, dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem.
  3. Rybę przypraw solą i pieprzem, ułóż w naczyniu do zapiekania na warzywach, skrop oliwą.Piecz ok. 20 min w temp. 180°C. Przed podaniem oczyść rybę ze skóry, podaj filety na warzywach.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów