Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pstrąg łososiowy na musie z pieczonej papryki

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę opiecz nad ogniem kuchenki lub w piekarniku, aż jej skórka stanie się czarna. Włóż do woreczka foliowego i gdy ostygnie obierz. Zetrzyj na tarce pół ząbka czosnku.
  2. Rybę przypraw solą i pieprzem, usmaż na złoto na klarowanym maśle.
  3. Paprykę zmiksuj z mascarpone i kremówką, przypraw, odstaw na kwadrans, by sos zgęstniał. Podawaj z ciepłą porcją ryby.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz