Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Mintaj zapiekany ze szpinakiem

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na patelni zeszklij drobno posiekaną cebulę oraz czosnek, dodaj szpinak i duś kilka minut pod przykryciem, aż się rozmrozi. Dodaj mascarpone, dopraw do smaku.
    2. Rybę lekko rozmroź. Osusz papierowym ręcznikiem, przypraw solą i pieprzem, obtocz w mące i usmaż na złoto.
    3. Mintaja ułóż w naczyniu do zapiekania, na każdej porcji połóż łyżkę szpinaku i posyp serem. Zapiekaj 10 min w temperaturze 200°C. Usmaż sadzone jajka i podawaj je na zapieczonej rybie.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    4 głosy