Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Mintaj zapiekany ze szpinakiem

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na patelni zeszklij drobno posiekaną cebulę oraz czosnek, dodaj szpinak i duś kilka minut pod przykryciem, aż się rozmrozi. Dodaj mascarpone, dopraw do smaku.
  2. Rybę lekko rozmroź. Osusz papierowym ręcznikiem, przypraw solą i pieprzem, obtocz w mące i usmaż na złoto.
  3. Mintaja ułóż w naczyniu do zapiekania, na każdej porcji połóż łyżkę szpinaku i posyp serem. Zapiekaj 10 min w temperaturze 200°C. Usmaż sadzone jajka i podawaj je na zapieczonej rybie.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz