Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Łosoś z sosem holenderskim

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Łososia podziel na 2 porcje, natrzyj oliwą, przypraw solą i pieprzem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C na ok. 15 min.
    2. Do dzbanka blendera wlej żółtka, miksuj je z dodatkiem musztardy i soku z cytryny. Wolnym strumieniem wlewaj ciepłe masło. Miksuj kilka minut, aż sos zgęstnieje, dopraw do smaku.
    3. Upieczoną rybę polej sosem. Podawaj z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    84 głosów