Łosoś z sosem holenderskim - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Łosoś z sosem holenderskim

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Łososia podziel na 2 porcje, natrzyj oliwą, przypraw solą i pieprzem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C na ok. 15 min.
  2. Do dzbanka blendera wlej żółtka, miksuj je z dodatkiem musztardy i soku z cytryny. Wolnym strumieniem wlewaj ciepłe masło. Miksuj kilka minut, aż sos zgęstnieje, dopraw do smaku.
  3. Upieczoną rybę polej sosem. Podawaj z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos