Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Łosoś z sosem holenderskim

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Łososia podziel na 2 porcje, natrzyj oliwą, przypraw solą i pieprzem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C na ok. 15 min.
  2. Do dzbanka blendera wlej żółtka, miksuj je z dodatkiem musztardy i soku z cytryny. Wolnym strumieniem wlewaj ciepłe masło. Miksuj kilka minut, aż sos zgęstnieje, dopraw do smaku.
  3. Upieczoną rybę polej sosem. Podawaj z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
84 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz