< powrót

Najlepsze smaki z natury

Poznaj Vital Fresh – harmonijne kompozycje smaków i kolorów,
czyli wyśmienite soki, smoothies, świeże zioła i gotowe
do spożycia sałaty. Zawsze z dojrzałych owoców i warzyw.
Smaczne i dobre dla Ciebie.

Poznaj sałaty, zioła i kiełki
Vital Fresh

Kruche i pełne świeżości.
sałaty i warzywa
Rukola
Certyfikowane
i kontrolowane
uprawy
Zaufani producenci
z długoletnim
doświadczeniem
Myte i gotowe
do spożycia
Uprawiane
w naturalnych
warunkach

Sałaty

Rukola

Rukola 100 g

Roszponka

Roszponka 100 g

Szpinak baby

Szpinak baby 200 g

Jarmuż

Jarmuż 200 g

Mieszanki sałat

Kompozycja dobrana dla zapewnienia najwyższych walorów smakowych
Kompozycja dobrana dla zapewnienia najwyższych walorów smakowych
Mix sałat z roszponką

Mix sałat z roszponką 150 g

Mix sałat z rukolą

Mix sałat z rukolą 160 g

Mix sałat z sałatą lodową

Mix sałat z sałatą lodową 180 g

Mix sałat z sałatą rzymską

Mix sałat z sałatą rzymską 160 g

Mix sałat Pocket

Mix sałat Pocket 2x50 g

Mix sałat rodzinny

Mix sałat rodzinny 220 g

Warzywa

Marcheweczki

Marcheweczki 180 g

Proces

Ścięcie na polu

ścięcie
na polu

Mycie

mycie

Pakowanie

pakowanie

Talerz

talerz

Kontrola

kontrola

Delikatne traktowanie

delikatne
traktowanie

Nasze zioła

Bazylia

Bazylia
idealnie komponuje
się z czosnkiem
i pomidorami

Rozmaryn

Rozmaryn
idealny do mięs

Kolendra
doskonała do
potraw azjatyckich

Kolendra
Mięta

Mięta
doceniana za orzeźwiający
zapach i smak

Tymianek

Tymianek
pasuje do mięs, ryb
i owoców morza

Zioła Vital Fresh

Produkowane głównie w Polsce
Wyprodukowane w Polsce
Bazylia

Bazylia

Kolendra

Kolendra

Mięta

Mięta

Rozmaryn

Rozmaryn

Oregano

Oregano

Tymianek

Tymianek

Proces

Zioła spędzają 3-4 dni w komorach do kiełkowania

zioła spędzają
3-4 dni w komorach
do kiełkowania

Po tym czasie przewożone są do szklarni

po tym czasie
przewożone są
do szklarni

Zioła podlewane są 2-3 razy dziennie

zioła podlewane
są 2-3 razy
dziennie

Nasze kiełki

Kiełki pora

Kiełki pora
źródło wit. E oraz
fosforu, cynku, magnezu
i wapnia

Kiełki jarmużu
źródło wit. C, B6
oraz fosforu

Kiełki jarmużu
Kiełki rzodkiewki

Kiełki rzodkiewki
źródło wit. C i fosforu

Kiełki Vital Fresh

Produkowane głównie w Polsce
Wyprodukowane w Polsce
Kiełki brokułu

Kiełki brokułu 50 g

Kiełki cebuli

Kiełki cebuli 50 g

Kiełki jarmużu

Kiełki jarmużu 50 g

Kiełki lucerny

Kiełki lucerny 50 g

Kiełki pora

Kiełki pora 50 g

Kiełki rzodkiewki

Kiełki rzodkiewki 50 g

Kiełki słonecznika

Kiełki słonecznika 50 g

Inspiracja

Inspiracje na sałatkę

Sałatka Tabbouleh

Składniki:
1/2 szklanki
kaszy kuskus Plony Natury
2
pomidory
1/2
czerwonej cebuli
2
pęczki natki pietruszki
2 łyżki
oliwy z oliwek Gallo
 
sok z cytryny
20
listków mięty Vital Fresh
 
sól i pieprz
Przygotowanie:

Kuskus zalej wrzątkiem. Pokrój w kostkę pomidory i cebulę, a pietruszkę posiekaj. Dodaj do nich kuskus. Do osobnej miseczki wyciśnij sok z cytryny, dodaj oliwę i listki mięty. Wymieszaj sos. Dodaj go do sałatki i przypraw do smaku.

Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz