Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 983 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Tarta z kaki

    Mąkę przesiej do dużej miski, dodaj szczyptę soli i cukier oraz pokrojone w kostkę masło. Wymieszaj za pomocą noża, następnie zrób...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Łosoś w papilotach

    Filety przypraw sosem sojowym, czosnkiem granulowanym i sokiem wyciśniętym z obranego i startego plasterka świeżego imbiru. Odłóż na bok....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pieczona cielęcina

    Mięso natrzyj solą i pieprzem, po czym obsmaż z każdej strony na rozgrzanym oleju. Cebulę posiekaj i podsmaż. Przełóż ją do naczynia...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Gęś po staropolsku

    Gęś umyj, a następnie natrzyj w środku i na zewnątrz majerankiem wymieszanym z solą. Obrane ziemniaki pokrój na kawałki i wymieszaj z solą...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Fasolowe babeczki z mandarynkami

    Fasolę zmiksuj z jajami i bananem na gładki krem. Dodaj cukier, mąkę, kakao, sól, proszek do pieczenia, cynamon oraz mąkę i skórkę...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Babka cytrynowa

    Całą cytrynę zetrzyj na tarce. Miękką margarynę utrzyj z cukrem na puszystą masę. Cały czas ucierając dodaj żółtka. Kiedy masa będzie...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kluski z makiem

    Makaron ugotuj w osolonej wodzie i odcedź. Mak wymieszaj z bakaliami i miodem, a następnie połącz z makaronem.  Jeśli masa jest zbyt gęsta,...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kaczka z jabłkami

    Kaczkę wyjmij z opakowania i umieść w brytfannie. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C. Piecz ok. 60 min na każdy kilogram mięsa.  Od...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Dorsz w sosie śmietankowym

    Włóż kawałki cebuli, plasterki pora i obrane ząbki czosnku do miski i podsmażaj 5 s / prędkość 5. Użyj łopatki, żeby oczyścić brzegi...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Śledzie korzenne

    Cebule posiekaj, a przyprawy rozgnieć w moździerzu. Filety śledziowe zalej chłodną wodą i odstaw na godzinę.  Następnie osusz je i nasmaruj...

Wiecej przepisów

Wszystko co potrzebne na święta,

W świątecznie niskich cenach

zobacz więcej