Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Wyniki szukania

Znaleziono: 544 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Gołąbki z młodej kapusty z mięsem i czerwoną soczewicą

    Soczewicę zalej wodą, 2 cm ponad poziom ziaren. Posól i gotuj ok. 10 min. Odstaw do wystygnięcia. Mięso mielone wymieszaj z koperkiem,...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Grzanki z nektarynkowo-truskawkową salsą

    Owoce pokrój w małą kostkę. Skrop sokiem z cytryny, wymieszaj z miodem i posiekaną bazylią. Kromki pieczywa opiecz na chrupko, posmaruj...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Ryż kokosowy z mango

    W szerokim garnku zagotuj mleczko kokosowe z imbirem, cukrem trzcinowym i szczyptą soli. Ryż jaśminowy zalej zimną wodą i gotuj pod przykryciem ok....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Banany i liczi w mleczku kokosowym

    W rondelku często mieszając zagotuj mleczko kokosowe. Dodaj cukier oraz szczyptę soli i gotuj ok. 20 min, tak by mleko lekko zgęstniało. Do...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Stek bavettew sosie pieprzowym

    Steki natrzyj solą, pieprzem i 2 łyżkami oleju kokosowego, włóż do miski i odstaw na 30 min (w temperaturze pokojowej). Smaż na patelni...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Antrykot w sosie ostrygowym

    Mięso zamarynuj w oleju kokosowym i pieprzu, pozostaw na 30 min w temperaturze pokojowej. Następnie obsmaż je na patelni grillowej (po ok. 3 min z...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Wołowina w czerwonym sosie curry

    Wołowinę wymieszaj z zawartością 1 saszetki pasty curry i pieprzem. Odstaw na 30 min do zamarynowania. W głębokiej patelni rozgrzej połowę oleju...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Jagnięcina w indyjskim sosie curry

    Kotlety jagnięce zamarynuj w soli morskiej, pieprzu i oleju kokosowym. Smaż je na patelni grillowej po około 2 min z każdej strony, a następnie wstaw...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pieczona pierś z kaczki z sosem Hoisin

    Piersi z kaczki umyj, osusz i delikatnie ponacinaj skórę. Natrzyj je solą i pieprzem. Smaż na rozgrzanej patelni skórą do dołu przez...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Udka z kurczaka w sosie tikkamasala

    Kurczak TikkaMasala to danie znane na całym świecie. Mimo, że wywodzi się z tradycji kulinarnej Indii, jego autorstwo przypisuje się... Brytyjczykom....

Wiecej przepisów