Wyniki szukania

Znaleziono: 379 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Smażone śledzie z sosem jogurtowo–musztardowym

    Śledzie posól, popieprz i skrop wewnątrz sokiem z cytryny. Obtocz w mące. Ryby smaż na złoto na rozgrzanym oleju. Jogurt wymieszaj z...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Naleśniki w syropie pomarańczowym

    Zrób naleśniki - wymieszaj składniki ciasta (mąkę, mleko, jajko, sól i olej), smaż na rozgrzanej patelni cienkie placki, na jasno...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Tatar na grillowanym bakłażanie z prażonymi pestkami słonecznika

    Sposób przygotowania: Bakłażana kroimy w plastry o grubości ok. 1 cm, solimy i odstawiamy na 10 min. Po tym czasie osuszamy ręcznikiem...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Sztuka mięsa w rosole

    Przygotowanie mięsa: Rozbratel osuszamy  na ręczniku papierowym. Warzywa myjemy i kroimy tak jak na rosół. Mięso, warzywa i przyprawy...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Steki minutowe ze szpinakiem i gotowanymi warzywami

    Przygotowanie warzyw: Do niewielkiej ilość wody wrzucamy masło, solimy i dodajemy nieco świeżo mielonego pieprzu. Gdy masło z wodą zacznie wrzeć,...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Stek kruchy z rostbefu z sosem holenderskim

    Przygotowanie sosu: Do dość dużej miski wlewamy zredukowany ocet winny,  dodajemy dwa żółtka. Miskę wstawiamy do kąpieli wodnej i...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Stek kruchy z polędwicy wołowej

    Przygotowanie sosu: Gotujemy młode ziemniaki. Kurki po oczyszczeniu i wypłukaniu blanszujemy 2-3 min. w lekko osolonej wodzie. Siekamy drobno szalotkę,...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Stek kruchy z antrykotu

    Przygotowanie sosu (salsa z czerwonej cebuli) Czerwoną cebulę kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miski, dodajemy niewielką ilość sosu...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Klopsy wołowe w sosie pieczarkowym

    Klopsy wołowe obsmaż na oliwie na złoty kolor , następnie wyjmij i odstaw na bok . na tej samej patelni podsmaż posiekana cebulę i pieczarki . Dodaj...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Gulasz węgierski

    Przygotowanie mięsa: Mięso osuszamy ręcznikiem papierowym, kroimy w kostkę, solimy i posypujemy świeżo zmielonym pieprzem. Mięsa na gulasz nie...

Wiecej przepisów

Reklama TV

Święta w Biedronce

  • Świątecznie niskie ceny i radość zakupów w Biedronce!
  • Więcej niskich cen w Biedronce: Pluszaki, klocki, zabawki elektroniczne, lalki z akcesoriami

Newsletter

Copyright 2014 Jeronimo Martins Polska S.A.