Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Karkówka z grilla nadziewana serem camembert i papryką

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Czosnek posiekaj, utrzyj z odrobiną soli, wymieszaj z oliwą, solą, pieprzem i pozostałymi przyprawami. Kotlety rozbij lekko tłuczkiem, najlepiej przez folię spożywczą, żeby nie kaleczyć mięsa. Ser i paprykę pokrój w paski.
    2. Na każdy kotlet połóż po pasku sera i papryki, złóż mięso na pół, zepnij wykałaczkami i dokładnie obtocz w marynacie. Tak przygotowane mięso odstaw na minimum 2 godziny w chłodne miejsce. Kotlety piecz z obydwu stron, około 20 minut na dobrze rozgrzanym grillu. 

    Potrawę podawaj z ulubionymi sałatkami.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów