Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Spaghetti aglio e olio

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Makaron wrzuć do posolonego wrzątku.
    2. Na zimną patelnię wlej oliwę, dodaj czosnek oraz papryczkę i postaw na dużym ogniu. Kiedy czosnek się przyrumieni, dodaj 50 ml wody z gotowania makaronu, aby przerwać smażenie. Zmniejsz ogień do minimum i czekaj, aż makaron będzie al dente. Makaron odcedź i natychmiast przełóż na patelnię. Mieszając smaż na dużym ogniu, aby odparować nadmiar wody. Podawaj z serem i natką pietruszki
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów