Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Kiełbaski w winie

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj kiełbaski i smaż przez 5 min, aż będą przyrumienione z każdej strony.
    2. Odsącz na ręczniku papierowym i odstaw do wystygnięcia, po czym pokrój na 3-centymetrowe kawałki.
    3. Na tej samej patelni podsmaż czosnek. Następnie wlej wino i gotuj, aż płyn odparuje do 1/3 objętości. Dodaj kiełbaski i podgrzej. Podawaj posypane natką pietruszki z podpieczonym chle
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów