Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Orientalne bułeczki z wołowiną i tofu

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Mięso zamarynuj w oleju kokosowym, sosie sojowym i oleju sezamowym z dodatkiem soli oraz pieprzu. Odstaw na 30 min w chłodne miejsce, a następnie smaż na patelni grillowej po około 7 min z każdej strony. Usmażone mięso pokrój w plasterki. 
    2. Bułki przetnij na pół, ale nie rozcinaj ich do końca. Dolne części posmaruj Mango Chutney, obłóż plasterkami ogórka, tofu oraz mięsa. Do dekoracji użyj kiełków fasoli, listków mięty i marynowanego imbiru. Gotowe kanapki złóż na pół.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów