Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Gulasz z indyka z cukinią

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Pora umyj, oczyść i pokrój w półplasterki. Cukinię umyj i pokrój w grube plastry. Na rozgrzany olej wrzuć pora, dodaj mięso pokrojone w kostkę i smaż ok. 4 min.
  2. Do mięsa wlej wino i gotuj ok. 5 min. Następnie dodaj cukinię, pomidory, śmietanę i majeranek. Dopraw solą i pieprzem i duś na małym ogniu pod przykryciem ok. 45 min.
  3. Na koniec dodaj drobno posiekaną bazylię.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz