Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Kotlety schabowe w sosie chrzanowym

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na głębokiej patelni lub w rondlu rozgrzej olej. Kotlety obtocz w mące z obu stron i smaż po 1 minucie na stronę. Dodaj cebulę i smaż ok. 2 minut - do jej zeszklenia. Zalej gorącą wodą. Dodaj: marchewkę, ziele angielskie, pieprz ziarnisty, liście laurowe i Doprawkę.
  2. Gotuj pod przykryciem, na małym ogniu ok. 30 min. Wymieszaj śmietanę z chrzanem i sosem z gotującego się dania. Połącz wszystko i delikatnie wymieszaj, posyp koperkiem.
     
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz