Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Leczo z parówkami i kukurydzą

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Parówki i kiełbasę pokrój w półplasterki, cebulę, paprykę i cukinię w kostkę, a czosnek posiekaj i utrzyj z odrobiną soli.
    2. Na rozgrzanej oliwie przesmaż kiełbasę. Gdy się wytopi tłuszcz dodaj parówki, a po 5 min cebulę , czosnek oraz słodką i ostrą paprykę w proszku.
    3. Gdy całość lekko się zrumieni, dodaj pozostałe warzywa, koncentrat pomidorowy i duś razem ok.30 min. Dopraw potrawę do smaku solą i pieprzem i cukrem.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    3 głosy