Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Leczo z parówkami i kukurydzą

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Parówki i kiełbasę pokrój w półplasterki, cebulę, paprykę i cukinię w kostkę, a czosnek posiekaj i utrzyj z odrobiną soli.
  2. Na rozgrzanej oliwie przesmaż kiełbasę. Gdy się wytopi tłuszcz dodaj parówki, a po 5 min cebulę , czosnek oraz słodką i ostrą paprykę w proszku.
  3. Gdy całość lekko się zrumieni, dodaj pozostałe warzywa, koncentrat pomidorowy i duś razem ok.30 min. Dopraw potrawę do smaku solą i pieprzem i cukrem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz