Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Parówki po kanadyjsku

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Parówki obierz z folii, ponacinaj je wzdłuż na głębokość ok. 1 centymetra, jednak nie docinaj do samych końców (pozostaw po ok. 1 cm z każdej strony). Ser potnij w paski o szerokości ok. 1,5 centymetra. Do każdej parówki włóż po 3 paski sera, następnie owiń plasterkiem boczku i ewentualnie zepnij wykałaczką, żeby boczek się nie odwijał.
    2. Tak przygotowane parówki, włóż do piekarnika nagrzanego do 180 stopni Celsjusza i piecz ok. 5-8 min. Podawaj z ketchupem.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    3 głosy