Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Roladki z karkówki z pieczarkami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Każdy plaster karkówki rozbij tłuczkiem, dopraw solą i pieprzem. Pieczarki pokrój na plasterki, a cebulę w paski. Następnie przesmaż je na dwóch łyżkach oleju, doprawiając solą i pieprzem, po czym odstaw do wystudzenia.
    2. Ułóż plastry karkówki na desce, a na środek każdego połóż farsz pieczarkowy. Zwiń mięso w roladki i zepnij je wykałaczkami.
    3. Wymieszaj razem: miód, pozostały olej, musztardę oraz sól i pieprz. Posmaruj roladki częścią powstałej bejcy i grilluj ok. 20 min aż się zarumienią. Co jakiś czas smarując resztą miodowo-musztardowej glazury.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów