Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Piadina z tuńczykiem i warzywami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pokrojone warzywa ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posyp solą i pieprzem, Grana Padano oraz bułką tartą. Skrop oliwą i wstaw na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
    2. Pod koniec pieczenia przełącz piekarnik na funkcję grillowania i piecz jeszcze przez ok. 3 min. Piadiny lekko zrumień z obu stron na patelni. Posmaruj je pesto, sałatką  oraz ricottą i obłóż warzywami. Na każdej połóż kilka listków mięty. Każdą piadinę złóż na pół.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos