Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Piadina z tuńczykiem i warzywami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Pokrojone warzywa ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posyp solą i pieprzem, Grana Padano oraz bułką tartą. Skrop oliwą i wstaw na 20 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
  2. Pod koniec pieczenia przełącz piekarnik na funkcję grillowania i piecz jeszcze przez ok. 3 min. Piadiny lekko zrumień z obu stron na patelni. Posmaruj je pesto, sałatką  oraz ricottą i obłóż warzywami. Na każdej połóż kilka listków mięty. Każdą piadinę złóż na pół.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz