Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Warzywa z Woka w sosie teriyaki z zielonym jackfruit

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Do rozgrzanego woka wlej oliwę, dodaj cebulę, czosnek i imbir - smaż razem kilka sekund, następnie dodaj jackfruit i warzywa. Smaż przez 2 min, aż warzywa się podsmażą.
  2. Dodaj sos teriyaki i pędy bambusa.
  3. Pod koniec smażenia dodaj kapustę pak choi. Dopraw do smaku.
  4. Warzywa podawaj ze świeżą kolendrą i cząstkami limonki
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz