Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Grecka pita z grillowanym serem halloumi

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pity opiecz z dwóch stron na suchej rozgrzanej patelni. Natnij tak żeby powstały kieszonki.
    2. Plastry sera Halloumi grilluj z obu stron i pokrój na mniejsze kawałki.
    3. W naczyniu połącz sałatę, cebulę, pokrojony ser, odsączoną pokrojoną w paski grillowaną paprykę, skrop oliwą z oliwek, oprósz solą i wymieszaj.
    4. Kieszonki pity posmaruj pastą kanapkową, napełnij mieszanką warzyw i serem Halloumi, połóż na rozgrzanym grillu i grilluj z obu stron.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów