Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Kaczka po pomorsku

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Kaczkę natrzyj solą, pieprzem, majerankiem I odstaw na noc do lodówki. Drobno pokrojone podroby wymieszaj z mięsem mielonym i podsmażoną cebulką. Do farszu dodaj namoczoną i odciśniętą z mleka bułkę.
  2. Dopraw solą, pieprzem, majerankiem i tymiankiem. Kaczkę nafaszeruj powstałą masą i zaszyj. Umieść w naczyniu żaroodpornym. Piecz w temperaturze 190°C, 1 godz. na 1 kg mięsa.
  3. Mięso polewaj wytopionym z kaczki tłuszczem, żeby nie wyschło.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz