Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Sernikowy deser z owocami sezonowymi

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Precelki pokrusz, przełóż do miski i połącz z rozpuszczonym masłem i 2 łyżkami miodu. Tak przygotowaną masą wyłóż pucharki. Chłodź w lodówce minimum godzinę.
  2. W misce połącz twaróg, cukier puder i dokładnie zblenduj. Śmietankę ubij, dodaj do twarogu i wymieszaj.
  3. Połowę opakowania mrożonych malin połącz z 2 łyżkami miodu i konfiturą malinową i wyłóż do pucharków na ciasteczkowy spód. Następnie wyłóż krem, posyp pozostałymi malinami i leśnymi jagodami. Udekoruj porzeczkami i listkami mięty. Wstaw do lodówki na minimum 3 godziny.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz