Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Sernikowy deser z owocami sezonowymi

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Precelki pokrusz, przełóż do miski i połącz z rozpuszczonym masłem i 2 łyżkami miodu. Tak przygotowaną masą wyłóż pucharki. Chłodź w lodówce minimum godzinę.
    2. W misce połącz twaróg, cukier puder i dokładnie zblenduj. Śmietankę ubij, dodaj do twarogu i wymieszaj.
    3. Połowę opakowania mrożonych malin połącz z 2 łyżkami miodu i konfiturą malinową i wyłóż do pucharków na ciasteczkowy spód. Następnie wyłóż krem, posyp pozostałymi malinami i leśnymi jagodami. Udekoruj porzeczkami i listkami mięty. Wstaw do lodówki na minimum 3 godziny.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    2 głosy