Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pieczony dorsz z serową kruszonką

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Wymieszaj bułkę tartą ze 100 g startego sera Grana Padano. Dorsza ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posmaruj oliwą, dopraw solą i pieprzem i posyp kruszonką. Piecz w 180˚C przez 25 minut.
    2. Odłam zdrewniałe końcówki szparagów i przesmaż na maśle razem z pokrojonym wzdłuż selerem naciowym i zielonym groszkiem. Dopraw solą i pieprzem.
    3. Na półmisek wyłóż sałatę, dodaj warzywa. Całość dopraw i skrop oliwą oraz sokiem z cytryny. Podawaj z upieczoną rybą.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos