Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pieczony dorsz z serową kruszonką

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Wymieszaj bułkę tartą ze 100 g startego sera Grana Padano. Dorsza ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posmaruj oliwą, dopraw solą i pieprzem i posyp kruszonką. Piecz w 180˚C przez 25 minut.
  2. Odłam zdrewniałe końcówki szparagów i przesmaż na maśle razem z pokrojonym wzdłuż selerem naciowym i zielonym groszkiem. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Na półmisek wyłóż sałatę, dodaj warzywa. Całość dopraw i skrop oliwą oraz sokiem z cytryny. Podawaj z upieczoną rybą.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz