Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wołowina po burgundzku

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. W dużym garnku rozgrzej oliwę i masło, dodaj mięso i obsmaż je ze wszystkich stron.
  2. Następnie dodaj cebulę i marchewkę, a po chwili mąkę. Dobrze wymieszaj, po czym zalej bulionem i winem. Dodaj czosnek, pomidory oraz wszystkie przyprawy. Duś ok. 1,5 godziny.
  3. W międzyczasie na patelni podsmaż boczek i odłóż go na talerz. Na tej samej patelni podsmaż następnie pieczarki. Pieczarki i boczek dodaj do gulaszu i duś jeszcze 30 minut.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz