Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pasta alla mozzarella

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Makaron ugotuj al dente zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu.
  2. Na dużej patelni rozgrzej oliwę z oliwek z dodatkiem czosnku. Wlej sos z pomidorków i gotuj razem przez kilka minut. Do gotowego sosu dodaj odcedzony makaron i mozzarellę pokrojoną w kostkę lub podzieloną rękoma na mniejsze kawałki, dobrze wymieszaj. Podawaj z listkami świeżej bazylii.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz