Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Tacos z mięsem i salsą pico de gallo

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Składniki salsy połącz ze sobą, dopraw solą oraz pieprzem i odstaw, żeby smaki się połączyły.
  2. Na dużej patelni rozgrzej oliwę, dodaj cebulę i smaż
  3. 3-5 minut. Następnie dodaj mięso i smaż mieszając przez kolejne kilka minut, aż zbrązowieje. Odlej nadmiar tłuszczu, dodaj pomidory i przyprawy. Smaż, aż pomidory zmiękną, przez około 5 minut.
  4. Tacos wypełnij mięsem oraz salsą pico de gallo w dowolnych proporcjach.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz