Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Grecki gulasz z warzywami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy, dodaj mięso i obsmaż je na złoty kolor. W dużym rondlu rozgrzej resztę oliwy, dodaj cebulę i czosnek i smaż na złoty kolor. Dodaj pomidory i koncentrat, wymieszaj i smaż 1-2 minuty.
  2. Następnie dodaj resztę składników i obsmażone wcześniej mięso.
  3. Zalej 2 szklankami wody, dopraw solą oraz pieprzem i duś pod przykryciem 45-60 min, aż warzywa i mięso będą miękkie, a sos zgęstnieje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz