Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Albóndigas z fasolą

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki klopsików. Uformuj małe kulki i ułóż je na tacy. Wstaw je do lodówki na czas przygotowania zupy. W garnku rozgrzej oliwę i podsmaż na niej cebulę, czosnek, seler i marchewkę.
    2. Dodaj przyprawy i smaż minutę. Następnie dodaj pomidory, ziemniaki i bulion. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez 5 minut.
    3. Do gotującej się zupy wrzuć ostrożnie klopsiki i gotuj całość pod przykryciem przez 15-20 minut, aż mięso się ugotuje. 5 minut przed końcem gotowania dodaj fasolę.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów