Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Burger z sosem barbecue

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Mięso przypraw pieprzem i łyżką musztardy. Usmaż na grillu, patelni grillowej lub zwykłej patelni.
    2. Po ok. 5 min obróć mięso, połóż na każdym plastry sera i smaż jeszcze przez 5 minut. Przekrój bułki na pół, podpiecz na grillu, patelni lub w piekarniku.
    3. Dolną część bułki posmaruj sosem, ułóż liść sałaty rzymskiej i nałóż soczyste mięso z serem. Górną połowę posmaruj ketchupem, dodaj cebulę oraz pomidora. Dla wygody serwuj przebite patykiem do szaszłyka.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów