Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Gnocchi na szpinaku z suszonymi pomidorami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Gnocchi podsmaż na patelni zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu. Na oddzielnej patelni rozgrzej oliwę i zeszklij na niej cebulę.
    2. Dodaj suszone pomidory i smaż przez 2 minuty. Następnie wlej wino, a kiedy odparuje dodaj szpinak i czosnek. Smaż 1 minutę, po czym wlej śmietanę.
    3. Kiedy sos zacznie gęstnieć, po około 4 minutach, dopraw gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Podsmażone gnocchi podawaj na szpinaku. Danie posyp startym serem.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos