Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Dorada pieczona z pomidorami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. W bokach każdej ryby zrób po 2 ukośne nacięcia. 1 plasterek szynki pokrój w cienkie paski i umieść je w nacięciach. Pozostałe plasterki przekrój na pół. Każdy kawałek zwiń i umieść w środku ryb.
    2. Dorady dopraw z obu stron solą i ułóż w naczyniu żaroodpornym. Wokół rozłóż czosnek i pokrojone pomidory.
    3. Podlej winem i skrop oliwą. Wstaw na 30 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów