Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Burrito

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na patelni na niewielkiej ilości tłuszczu podsmaż czosnek i cebulę, gdy się zeszklą dodaj ryż oraz kukurydzę, smaż na niewielkim ogniu 10 min aż mieszanka nabierze złotego koloru.
    2. Podgrzej burrito z puszki Sol Mexicano.​Na środku tortilli nałóż podłużnie porcję ryżu, porcję burrito i posyp tartym serem.Dla ciekawszego smaku skrop sokiem z limonki oraz dodaj posiekaną kolendrę.
    3. Zawiń burrito - boki placka złóż do środka, następnie zwiń w rulon.
    4. Zawinięte burrito podgrzej na patelni lub w opiekaczu do zrumienienia.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos