Szaszłyki z łososia i ananasa - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Szaszłyki z łososia i ananasa

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Łososia umyj, zdejmij z niego skórę i osusz. Pokrój w kostkę 2,5 cm. Podobnie pokrój ananasa i nabijaj na przemian z łososiem na długie patyczki do szaszłyków.
  2. Pozostałe składniki wymieszaj w misce. Do tak przygotowanej marynaty włóż szaszłyki i zostaw na co najmniej godzinę.
  3. Grilluj po 2 minuty z każdej strony

45 minut

4 porcje

Średnio trudne

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 głosy