Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Crema di pomodoro e lenticchie - Krem z pomidorów z soczewicą

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na rozgrzanej oliwie zeszklij szalotki i czosnek, dodaj kolendrę i kumin, a następnie soczewicę i pomidory. Wlej 1,5 szklanki wody, posól, dodaj odrobinę cukru i soli, gotuj 35 min. Zmiksuj.
  2. Zupę podawaj z kleksem z jogurtu, posypaną miętą, szczypiorkiem i mieloną papryką.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz