Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Carpaccio di manzo - Carpaccio wołowe

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Polędwicę owiń ściśle folią spożywczą i włóż do zamrażalnika na 30 min. Musztardę utrzyj z octem i oliwą.
    2. Ostrym nożem pokrój polędwicę na cienkie plastry. Możesz ułożyć po kilka plasterków między dwoma kawałkami folii spożywczej i delikatnie rozwałkować. Ułóż je na talerzu, polej sosem, posyp kaparami, pieprzem, solą i Grana Padano. Udekoruj rukolą.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów