Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pad Thai z kurczakiem i tofu

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Polędwiczki z kurczaka wymieszaj z 2 łyżkami sosu Pad Thai, a następnie obsmaż z każdej strony w rozgrzanym woku na 0,5 łyżki oleju kokosowego i odłóż na talerz. Namoczony makaron odcedź i pokrój na mniejsze kawałki. Tofu obsmaż na złoty kolor z każdej strony na 0,5 łyżki rozgrzanego oleju, odłóż.
  2. W woku bardzo mocno rozgrzej resztę oleju i wbij jajka. Porządnie wymieszaj, a następnie dodaj kawałki obsmażonego kurczaka i namoczony makaron. Zmniejsz płomień do połowy i smaż mieszając przez około 4 min. 
  3. Dodaj resztę sosu Pad Thai, orzeszki, pokrojoną dymkę i odsączone kiełki fasoli. Dopraw sokiem z 1 limonki i cukrem, dokładnie wymieszaj. Każdą porcję podawaj z 2 ćwiartkami limonki.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz