Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Makaron w sosie pieczarkowo-szpinakowym

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Makaron ugotuj w osolonej wodzie. 
  2. Na dnie dużego rondla podgrzej olej. Zeszklij drobno posiekaną cebulę, a następnie dodaj pokrojone w plasterki pieczarki. Smaż, aż będą rumiane. 
  3. Dodaj umyty szpinak, duś na małym ogniu, do czasu, gdy listki zmiękną. Wlej śmietankę, zagotuj. Sos musi zgęstnieć. Dopraw do smaku. Podawaj z makaronem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz