Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Łosoś z kremem brokułowym w cieście francuskim

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Brokuła ugotuj w osolonej wodzie, przelej zimną wodą, odcedź i osusz (np. papierowym ręcznikiem). Migdały upraż na suchej patelni na złoty kolor, zmiksuj na gładką pastę z brokułem, oliwą i czosnkiem. Dopraw do smaku.
  2. Ciasto francuskie pokrój na 6 równych kawałków. Na 3 kawałkach ciasta ułóż łososia, a na rybie krem brokułowy. Przykryj całość ciastem i zlep brzegi
  3. Ciasto posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piecz ok. 20 min w temp. 200°C

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz