Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Surówka z jabłek i selera

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Jabłka i obrany seler zetrzyj na dużych oczkach tarki. Skrop sokiem z cytryny, połącz z jogurtem, przypraw cukrem, solą i pieprzem do smaku.
  2. Wymieszaj z rodzynkami, przed podaniem lekko schłodź.

Składniki na 2 porcje

Przepis przygotowała Agata Jędraszczak

Czy wiesz że...

Polacy najchętniej spożywają surowe jabłka i jabłkowe soki.* Warto jednak spróbować je połączyć z warzywami, bo nie tylko ciekawie wzbogacą ich smak, ale również staną się smaczną bazą do lekkich surówek. *źródło: www.jedzcopolskie.biedronka.pl

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz