Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Surówka z jabłek i selera

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Jabłka i obrany seler zetrzyj na dużych oczkach tarki. Skrop sokiem z cytryny, połącz z jogurtem, przypraw cukrem, solą i pieprzem do smaku.
  2. Wymieszaj z rodzynkami, przed podaniem lekko schłodź.

Składniki na 2 porcje

Przepis przygotowała Agata Jędraszczak

Czy wiesz że...

Polacy najchętniej spożywają surowe jabłka i jabłkowe soki.* Warto jednak spróbować je połączyć z warzywami, bo nie tylko ciekawie wzbogacą ich smak, ale również staną się smaczną bazą do lekkich surówek. *źródło: www.jedzcopolskie.biedronka.pl

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz