Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Kurczak w panierce z krakersów

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

Do miski wlewamy jogurt, sól i pieprz. Pierś z kurczaka kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do jogurtowej marynaty. Wkładamy do lodówki na co najmniej godzinę. Krakersy kruszymy i maczamy w nich kurczaka z zalewy. Umieszczamy  na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200°C i pieczemy około 20 minut. Świetnie smakują podane z pieczonymi ziemniaczkami.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz