Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

FLAKI WOŁOWE W ROSOLE

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

Flak obgotuj i wyczyść.W garnku podsmaż na maśle i oliwie cebulę pokrojoną w kostkę,  dodaj flaki i przyprawy. Całość zalej wywarem i gotuj do miękkości. Przed końcem gotowania dodaj warzywa  pokrojone w drobniutkie paski i na małym ogniu gotuj przez kolejne 15 minut. Dopraw solą i pieprzem.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz