Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Łosoś wędzony podany z makaronem i sosem śmietanowo-koperkowym

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na oliwie zeszklij drobno posiekaną szalotkę, wlej śmietankę i gotuj na małym ogniu, aż lekko zgęstnieje.
    2. Dodaj posiekany koperek i przekrojone na pół pomidorki, przypraw do smaku. 
    3. Makaron ugotuj „al dente” w osolonej wodzie. Połącz z sosem, na wierzchu ułóż kawałki łososia, ozdób koperkiem.

    Porcja dla 3 osób

     

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów