Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Tilapia z kruszonką

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Zioła zmiksuj razem z bułkąi oliwą na kruszonkę, przypraw solą i pieprzem.
    2. Rybę przypraw do smaku soląi pieprzem. Na wierzchu filetów rozłóż porcję ziołowej kruszonki. Piecz ok. 13 min w temp. 180°C. Na ostatnie minuty możesz włączyć opcję grilla, aby zarumienić wierzch.
    3. Ocet połącz z miodem i oliwą, aż do uzyskania gęstej emulsji. Sałatę przed samym podaniem polej sosem. Na jej wierzchu ułóż kiełki.

    Porcja dla 2 osób.

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos