Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Tilapia z kruszonką

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Zioła zmiksuj razem z bułkąi oliwą na kruszonkę, przypraw solą i pieprzem.
  2. Rybę przypraw do smaku soląi pieprzem. Na wierzchu filetów rozłóż porcję ziołowej kruszonki. Piecz ok. 13 min w temp. 180°C. Na ostatnie minuty możesz włączyć opcję grilla, aby zarumienić wierzch.
  3. Ocet połącz z miodem i oliwą, aż do uzyskania gęstej emulsji. Sałatę przed samym podaniem polej sosem. Na jej wierzchu ułóż kiełki.

Porcja dla 2 osób.

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz