Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Dorsz grillowany z pomidorkami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

Przygotowanie:


Polędwiczki z dorsza myjemy, osuszamy, skrapiamy sokiem z cytryny, doprawiamy solą, pieprzem i rozmarynem, a następnie odstawiamyna 30 min do lodówki. Po tym czasie skrapiamy oliwą i grillujemyna aluminiowej tacce na średnio rozgrzanym grillu. Po 8 minutach przekładamy na drugą stronę i dokładamy pomidorki.Grillujemy jeszcze 5 minut.

 

Mistrzowski przepis na grilla przygotował Jakub Kuroń.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz