Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Sznycle z indyka

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Sznycle z indyka rozbij tłuczkiem. Jajka wbij do miski, posól, roztrzep dokładnie widelcem.
  2. Zanurzaj kolejno kawałki mięsa w jajku, a następnie obtaczaj w bułce. Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor (ok. 3 min na każdą stronę). Odkładaj na ręcznik papierowy, aby odsączyć tłuszcz.
  3. Pomidory sparz wrzątkiem (ok. 30 sek.), ostudź i obierz ze skórki, pokrój w grubą kostkę. Sznycle ułóż na półmisku, przykryj je rukolą i posyp pomidorkami. Na koniec skrop oliwą i sokiem z cytryny wymieszanym z cukrem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz