Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 1644 przepisów

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Gulasz z papryką

    Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Czosnek obieramy i drobno kroimy.  Mięso kroimy w kostkę i podsmażamy na rozgrzanej oliwie.  Dodajemy...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Marynowana papryka

    Paprykę myjemy, pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy w szerokie paski. W garnku zagotowujemy wodę, wrzucamy do niej pokrojoną paprykę i gotujemy 5 min....

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Cepeliny z indykiem podane z bulionem warzywnym

    Cebulę opal nad palnikiem, aż się lekko z zewnątrz zwęgli lub upiecz w piekarniku w maksymalnej temperaturze przez 10-15 min. Do garnka włóż...

  • 3 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kuleczki ziemniaczane z farszem ziołowo-mięsnym

     Ziemniaki obierz i ugotuj do miękkości w osolonej wodzie. Następnie przepuść przez praskę lub dokładnie utłucz na puree i odstaw do wystudzenia....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pstrąg pieczony z warzywami

    Ziemniaki, marchewkę, brokuła i cebulę wymieszać (garstkę małych różyczek brokuła odłożyć). Dodać oliwę oraz słodką paprykę, zioła prowansalskie, 2...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kluski śląskie w sosie z żeberek z pieczarkami

    Mięso przyprawić solą, pieprzem oraz papryką, podsmażyć z obu stron na złoto. Pieczarki i cebulę podsmażyć na maśle, dodać do żeberek. Wlać bulion, dodać...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Żurek z białą kiełbasą i grzybami

    W garnku rozgrzać olej, podsmażyć na nim cebulę z czosnkiem oraz kminkiem. Zalać bulionem dodać ziemniaki, grzyby,majeranek, liście laurowe i ziele...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Koktajl arbuzowy

    Miąższ arbuza odkrój od skórki, włóż do dzbanka blendera. Dodaj kostki lodu, sok z cytryny i miód. Zmiksuj pulsacyjnie na...

  • 3 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pierś gęsi z karmelizowanymi gruszkami

    Piekarnik rozgrzej do 170°C. Natnij skórę na piersiach, co 2-3 cm. Mięso dopraw solą oraz pieprzem i odstaw na 15 min. Na patelni rozgrzej olej...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kurczak z piekarnika

    Składniki marynaty wymieszaj razem. Natrzyj nią kurczaka i odstaw na 1h w chłodne miejsce. Piekarnik rozgrzej do temperatury 200 stopni Celsjusza....

Wiecej przepisów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz