Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 1644 przepisów

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Szarlotka

    Wszystkie składniki ciasta połączyć w malakserze, miksując pulsacyjnie lub posiekać nożem i lekko wyrobić. Z ciasta odłóż 1/5 porcji. Pozostałą...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kofty z kuskusem, migdałami i rodzynkami z sałatą ze śmietaną

    Patyczki do szaszłyków namocz w wodzie. Rozgrzej piekarnik do 200°C. Wszystkie składniki kofty wymieszaj ze sobą i dokładnie wyrób...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Zrazy wołowe zawijane w sosie grzybowym

    Plastry mięsa wołowego rozbić cienko tłuczkiem. Oprószyć pieprzem i posmarować z jednej strony musztardą.Na każdym położyć kawałek ogórka,...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Omlet z kiełbasą i pomidorkami

    Jajka wbij do miski, dolej wody, posól, popieprz i dokładnie roztrzep. Kiełbasę pokrój na cienkie półplasterki, a pomidorki w...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Schab duszony z pieczarkami i cukinią

    Schab przypraw solą oraz pieprzem i odstaw na 1 godz. w chłodne miejsce. Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Cukinię obierz i pokrój w...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Schab rolowany z szynką szwarcwaldzką i żółtym serem

    Kotlety ze schabu rozbij tłuczkiem, najlepiej przez folię spożywczą, żeby nie kaleczyć mięsa. Mięso oprósz solą oraz pieprzem. Czosnek posiekaj....

  • 6 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kurczak duszony w pomidorach z soczewicą curry

    Przygotuj kurczaka: Ćwiartki kurczaka dopraw szczodrze solą i pieprzem. W głębokiej patelni rozgrzej oliwę, podsmaż na niej kurczaka po 3-4 minuty...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Tilapia pieczona z masłem pietruszkowo-czosnkowym i glazurowanymi marchewkami

    Masło połącz z drobno posiekaną pietruszką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Przypraw solą i pieprzem. Rybę ułóż na blasze do pieczenia,...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Gulasz z frytkami z selera

    Mięso gulaszowe z boczkiem podsmaż na połowie oleju, do uzyskania rumianego koloru, przez 5-7 minut. Dopraw delikatnie solą i pieprzem, dodaj liść laurowy....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Cassoulet z kaczki

    Z kaczki wytnij piersi i udka. Natrzyj je dokładnie solą, pieprzem, czosnkiem i otartym tymiankiem.  Odstaw w chłodne miejsce. Fasolę gotuj przez 1...

Wiecej przepisów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz